Vi är ett företag med 100 anställda

IT-HUSET är ett konsultföretag med cirka 100 anställda. Våra kunder finns i Stockholmsområdet. Företaget grundades 1997 av fyra konsulter med ambitionen att skapa den bästa arbetsgivaren för IT-konsulter och att bli kundernas favoritleverantör. Alla fyra grundare jobbar kvar. Olof är vd och Göran, Martin och Ulf är konsulter. Vid starten lades grunden till en stark företagskultur som med åren har förstärkts. Kärnan i företagskulturen är fokus på nöjda medarbetare och kunder. Företagskulturen är en avgörande faktor till att vi lyckats göra våra kunder nöjda och behålla våra engagerade medarbetare. Vi har vuxit av egen kraft utan externt kapital. Tillväxten har skett kontrollerat och vi har gått med vinst varje år.

Systemutveckling är vår grej

Vi har den samlade kompetensen som krävs för systemutvecklingsprojekt. Allt från projektledning, krav, arkitektur, utveckling, mobila lösningar, interaktionsdesign och test. Vi söker fler IT-HUSare.

Individfokus

Redan från start ville IT-HUSETs grundare skapa ett konsultföretag med långsiktigt tänk och som ska vara en av branschens bästa arbetsgivare. Om medarbetarna trivs så stannar de kvar och lägger all sin professionella energi på kunderna och gör ett riktigt bra jobb. Den frihet som vi har på IT-HUSET uppskattas mycket av våra medarbetare. Vi väljer vår egen arbetstid, våra uppdrag och vår egen kompetensutveckling. Vi har ett buffétänk där vi erbjuder en bredd att välja på. Våra medarbetare fattar många ekonomiska beslut själva.

 

Premiumkvalitet

På IT-HUSET lämnas inget åt slumpen. Aktiviteter, rekryteringar, offerter och genomförande av uppdrag utförs mycket noggrant. På IT-HUSET finns även naturlig hållning av nyfiket ifrågasättande. För oss betyder premiumkvalitet att göra saker på ett värdefullt sätt och att upplevelsen är hög, inte att det för den skull behöver vara förknippad med en hög kostnad. Vi letar efter det som är rätt och söker alltid efter det som ger det lilla extra. Vi är noga i allt vi gör och håller hög kvalitet.

Relationsbyggande

Vi tror på dialog. Vi äger och vårdar våra kundrelationer, det är något som vi både är bra på och är stolta över. Vi har egna och mycket goda kundrelationer som genererar fler affärer i goda tider och minskar riskexponeringen då marknaden är svag. Därför är kundrelationen central för oss! Vi finns för våra konsulter. Vi ser ledarskapet som ett värdskap och ser till att våra konsulter har bästa förutsättning för att göra ett bra jobb. Det lyckas vi med i och med att vi är nära våra konsulter.