Vill du jobba med några av Stockholms bästa konsulter?

Genom att erbjuda en kombination av spetskompetens, ett konsekvent fokus på kundens behov, långsiktiga och förtroliga relationer samt en tydlig inriktning på att tillhandahålla individer som gör skillnad särskiljer vi oss på IT-konsultmarknaden.

Grunden är en företagsfilosofi som betonar långsiktighet, oberoende och relationsbyggande, en uttalad ambition att vara branschens bästa arbetsgivare samt en kultur där riktigt hög kvalitet i allt vi gör är en självklarhet för alla. Det ger stolta, motiverade, engagerade och skickliga individer som trivs med sina uppdrag och därmed presterar utmärkta resultat, i rätt tid och till rätt pris.

Projektledare

Vi söker dig som med driv, passion och glimten i ögat som vill leda verksamhetskritiska projekt hos våra kunder.

Läs vidare

Kravanalytiker

Du är en erfaren kravanalytiker som med stort engagemang bidrar till att våra kunder lyckas med sina projekt.

Läs vidare

Javautvecklare

Har du ett passionerat teknikintresse och drivs av att leverera lösningar utöver det vanliga?

Läs vidare

.NET-utvecklare

Är du en grym systemutvecklare med goda kunskaper inom systemarkitektur och systemutveckling med specialisering på Microsoft .NET?

Läs vidare

Teknisk testare

Du ser på test och kvalitetssäkring som en nyckel till framgång och vill fortsätta att utvecklas i din profession inom test hos våra kunder.

Läs vidare

Frontendutvecklare

Är du en frontendutvecklare som kan ditt hantverk, brinner för ny teknik och drivs av att lösa kundens behov?

Läs vidare

Hur är det att jobba på IT-HUSET?

Som småbarnsförälder är det ofta svårt att få ihop 40 timmars arbetsvecka. Men eftersom arbetstiden på IT-HUSET är flexibel är det inga problem, jag jobbar helt enkelt när jag kan och går hem tidigare när jag behöver. Jag skulle gissa att jag hamnar nånstans runt att jobba 80%. Det är väldigt skönt att slippa stress!

Emil Stenberg, Systemutvecklare JavaScript, Node.js & Web

Fantastisk sammanhållning, mycket kompetenta medarbetare, utvecklande uppdrag, tilltalande lönemodell och stor frihet att själv påverka balansen mellan arbets- och privatliv. IT-HUSET är för mig är den optimala arbetsgivaren!

Claes Ekman, Testspecialist