Vill du jobba med några av Stockholms bästa konsulter?

Genom att erbjuda en kombination av spetskompetens, ett konsekvent fokus på kundens behov, långsiktiga och förtroliga relationer samt en tydlig inriktning på att tillhandahålla individer som gör skillnad särskiljer vi oss på IT-konsultmarknaden.

Grunden är en företagsfilosofi som betonar långsiktighet, oberoende och relationsbyggande, en uttalad ambition att vara branschens bästa arbetsgivare samt en kultur där riktigt hög kvalitet i allt vi gör är en självklarhet för alla. Det ger stolta, motiverade, engagerade och skickliga individer som trivs med sina uppdrag och därmed presterar utmärkta resultat, i rätt tid och till rätt pris.

Frontendutvecklare med erfarenhet av React Native

Vi söker dig som gillar att jobba som frontend/apputvecklare med ny teknik och vara del i ett högpresterande team.

Läs vidare

Utvecklare med erfarenhet av AWS eller Azure

Vi söker dig som har passion för molnutveckling. Förutom kompetens inom Azure eller AWS har du erf av Java, .Net, Javascript Python el likn.

Läs vidare

Javautvecklare

Har du ett passionerat teknikintresse och drivs av att leverera lösningar utöver det vanliga?

Läs vidare

.Net-utvecklare

Är du en grym systemutvecklare med goda kunskaper inom systemarkitektur och systemutveckling med specialisering på Microsoft .NET?

Läs vidare

Frontendutvecklare

Är du en frontendutvecklare som kan ditt hantverk, brinner för ny teknik och drivs av att lösa kundens behov?

Läs vidare

Teknisk testare

Du ser på test och kvalitetssäkring som en nyckel till framgång och vill fortsätta att utvecklas i din profession inom test hos våra kunder.

Läs vidare

Systemarkitekt och teamlead

Är du systemarkitekt och teamlead och vill jobba i ett projekt som satsar stort inom digitalisering och har många nya initiativ på gång?

Läs vidare

Hur är det att jobba på IT-HUSET?

Det jag uppskattar mest på IT-HUSET är friheten, den ekonomiska modellen och den fina gemenskapen.

Max Malmgren, .Net-utvecklare

Det jag upplever som bra hos IT-HUSET är att jag själv väljer vad jag vill ha för uppdrag, att jag själv väljer hur mycket jag vill arbeta och att fritiden, balansen mellan arbete och familj, är något som tas på allvar.

Kristian Werth, Testledare