Vill du jobba med några av Stockholms bästa konsulter?

Genom att erbjuda en kombination av spetskompetens, ett konsekvent fokus på kundens behov, långsiktiga och förtroliga relationer samt en tydlig inriktning på att tillhandahålla individer som gör skillnad särskiljer vi oss på IT-konsultmarknaden.

Grunden är en företagsfilosofi som betonar långsiktighet, oberoende och relationsbyggande, en uttalad ambition att vara branschens bästa arbetsgivare samt en kultur där riktigt hög kvalitet i allt vi gör är en självklarhet för alla. Det ger stolta, motiverade, engagerade och skickliga individer som trivs med sina uppdrag och därmed presterar utmärkta resultat, i rätt tid och till rätt pris.

Projektledare

Vi söker dig som med driv, passion och glimten i ögat som vill leda verksamhetskritiska projekt hos våra kunder.

Läs vidare

Kravanalytiker

Du är en erfaren kravanalytiker som med stort engagemang bidrar till att våra kunder lyckas med sina projekt.

Läs vidare

Javautvecklare

Har du ett passionerat teknikintresse och drivs av att leverera lösningar utöver det vanliga?

Läs vidare

.NET-utvecklare

Är du en grym systemutvecklare med goda kunskaper inom systemarkitektur och systemutveckling med specialisering på Microsoft .NET?

Läs vidare

Teknisk testare

Du ser på test och kvalitetssäkring som en nyckel till framgång och vill fortsätta att utvecklas i din profession inom test hos våra kunder.

Läs vidare

Frontendutvecklare

Är du en frontendutvecklare som kan ditt hantverk, brinner för ny teknik och drivs av att lösa kundens behov?

Läs vidare

Hur är det att jobba på IT-HUSET?

När man kombinerar total frihet med intressanta kunder, kompetensutveckling och dessutom får sina konsulter att känna stor tillhörighet till konsultbolaget, då har man lyckats. Stora ord, men IT-HUSET levererar. Jag kan inte föreställa mig ett bättre konsultbolag!

Christopher Klingsäter, Systemutvecklare .NET

På IT-HUSET finns alla typer av uppdrag. Det medelstora konsultbolaget som har kompetensen och bredden och som samtidigt behållit en platt organisation. IT-HUSET värdesätter sin viktigaste tillgång, nämligen konsulterna. Här får jag välja uppdrag, arbetstimmar och engagemangsnivå. Jag har friheten att påverka idag, imorgon och framtid!

Sarah Eriksson, Testledning