Vill du jobba med några av Stockholms bästa konsulter?

Genom att erbjuda en kombination av spetskompetens, ett konsekvent fokus på kundens behov, långsiktiga och förtroliga relationer samt en tydlig inriktning på att tillhandahålla individer som gör skillnad särskiljer vi oss på IT-konsultmarknaden.

Grunden är en företagsfilosofi som betonar långsiktighet, oberoende och relationsbyggande, en uttalad ambition att vara branschens bästa arbetsgivare samt en kultur där riktigt hög kvalitet i allt vi gör är en självklarhet för alla. Det ger stolta, motiverade, engagerade och skickliga individer som trivs med sina uppdrag och därmed presterar utmärkta resultat, i rätt tid och till rätt pris.

Projektledare

Vi söker dig som med driv, passion och glimten i ögat som vill leda verksamhetskritiska projekt hos våra kunder.

Läs vidare

Kravanalytiker

Du är en erfaren kravanalytiker som med stort engagemang bidrar till att våra kunder lyckas med sina projekt.

Läs vidare

Javautvecklare

Har du ett passionerat teknikintresse och drivs av att leverera lösningar utöver det vanliga?

Läs vidare

.NET-utvecklare

Är du en grym systemutvecklare med goda kunskaper inom systemarkitektur och systemutveckling med specialisering på Microsoft .NET?

Läs vidare

Teknisk testare

Du ser på test och kvalitetssäkring som en nyckel till framgång och vill fortsätta att utvecklas i din profession inom test hos våra kunder.

Läs vidare

Frontendutvecklare

Är du en frontendutvecklare som kan ditt hantverk, brinner för ny teknik och drivs av att lösa kundens behov?

Läs vidare

Hur är det att jobba på IT-HUSET?

Jag uppskattar verkligen friheten som jag har när det kommer till att välja mitt uppdrag.  Det är också skönt att jag har så många duktiga kollegor att byta erfarenhet med. Det skapar en väldigt bra arbetsplats.

Piotr Perzanowski, iOS-utvecklare

IT-HUSET erbjuder spännande uppdrag, kompetenta kollegor inom flera kompetensområden samt fantastiska möjligheter till kompetensutveckling. Detta kombinerat med stora möjligheter att styra över mina arbetstider gör att jag är mycket nöjd över mitt beslut att börja som konsult på IT-HUSET.

Henrik Hultman, Testspecialist